یک سوم موارد ابتلا به زوال عقل در دنیا از طریق توجه به ۹ فاکتور پرخطر در زندگی قابل پیشگیری هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کالج لندن عنوان می کنند در نظر گرفتن فاکتورهای پرخطر احتمالا از ۳۵ درصد موارد ابتلا به زوال عقل پیشگیری می کند.
موارد پیشگیری از زوال عقل عبارتند از: بودن در محیط درس و مدرسه حداقل تا بالای سن ۱۵ سالگی؛ کاهش روند کم شنوایی، چاقی و فشارخون بالا در میانسالی (۴۵ تا ۶۵ سال)؛ کاهش سیگار کشیدن، افسردگی، عدم تحرک فیزیکی، انزوای اجتماعی و دیابت در سنین بالا (۶۵ سال به بالا).
در مقایسه با این فاکتورهای پرخطر، عامل ژنتیک موسوم به ApoE از کمتر از یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به زوال عقل (۷ درصد) پیشگیری می کند.
به گفته محققان، حدود ۴۷ میلیون نفر در جهان مبتلا به زوال عقل هستند. انتظار می رود این رقم تا سال ۲۰۵۰ حدود سه برابر شده و به ۱۳۱ میلیون نفر برسد.
به گفته گیل لیوینگستون، سرپرست تیم تحقیق، زوال عقل در سنین بالا تشخیص داده می شود اما تغییرات مغز مرتبط با زوال عقل معمولا از سال ها قبل از ظهور علائم آغاز می شوند.
سر خط اخبار
- انتخاب کارگزاران از میان کسانی باشد که ذره ای زاویه با انقلاب نداشته باشند
- حمایت پرسنل وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات حکومتی از طرح نور پلیس
- عزل دستیار رئیس جمهور ، خانم پاد
- معرفی اهانت کنندگان به شهدای حادثه تروریستی کرمان
- متن جدید لایحه عفاف و حجاب که مجلس اجرای آزمایشی آن را برای ۳ سال تصویب کرد
- رئیسی: بساط کشف حجاب در جامعه حتماً جمع میشود
- فیلم| برهنگی بدون شرح! هنجار شکنی
- هنجار شکنی در املاک آداس بلوار رستاخیز کرج
محققان می گویند؛
فاکتورهای پرخطر ابتلا به زوال عقل را بشناسید
یک سوم موارد ابتلا به زوال عقل در دنیا از طریق توجه به ۹ فاکتور پرخطر در زندگی قابل پیشگیری هستند. به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کالج لندن عنوان می کنند در نظر گرفتن فاکتورهای پرخطر احتمالا از ۳۵ درصد موارد ابتلا به زوال عقل پیشگیری می کند. موارد پیشگیری از زوال عقل عبارتند […]
منبع
خبرگزاری مهرمطالب مرتبط
ارسال دیدگاه